Thailand Purchase no 5

Those brows

loreal bryn

Der er kommet meget fokus på bryn her på det sidste, og især her til efterårets mode. Det var ikke længe siden, at brynene skulle være tynde og buede. Nu skal de være markante, tykke og gerne lidt busket.

Jeg har flere gange nævnt på bloggen, at jeg gerne vil have mere fyldige bryn, og derfor lader jeg dem vokse ud lige pt (selvom det resulterer i ustyrlige bryn en gang i mellem).

Så sent som i forgårs købte jeg dette vidundermiddel fra Loréal, og jeg er allerede afhængig. Jeg gik egentlig efter Maybelines Brow Drama, da det er den jeg har hørt mest om, men da den var udsolgt, valgte jeg at købe denne fra Loréal.
Jeg har meget lyse bryn, og får derfor farvet mine bryn så ofte, som jeg kan, men der er nogle overgange, hvor jeg ikke får det gjort, og så er det nødvendigt at tegne dem op. Jeg har en øjenbryns pen, men det er meget svært ikke at få brynene til at se lidt kantet eller kunstigt look, og derfor er denne mascara til brynene ideel.
Du påfører bare bryns mascaraen på brynene i ren naturlige retning, og så får du pæne, mørke og naturlige bryn. Brynene kommer til at føles lidt mere stive (men hvad gør det?), og så bliver brynene på plads hele dagen. Mine bryn krøller lidt, hvilket kan være en belastning og se virkelig dumt ud, og derfor er det dejligt, de får lidt struktur og bliver på plads hele dagen (lige meget hvor dumt, det så lyder).

Bryn mascaren hedder Loréal Brow Artist, Plumper, og du kan købe den i Matas butikkerne, eller på dere webshop her. Den koster normalt kr. 90, men da de har 25%, står den nu til 67,50 kr. – sikke et kup!
Jeg har købt min øjenbryns mascara i brun, men du kan også få den i transparent, hvis du bare har brug at holde styr på dine bryn.

Nu vil jeg selv smutte ud og bruge den, så jeg kan for alvor starte min dag (sammen med en kop kaffe!).

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand Purchase no 5