Outfits for a rainy day

That little ?white? dress

That little white dress

That little white dress by trendsbythorup

Vi kender alle til that little black dress, som redder os hver gang, vi har tøjkrise inden en bytur. Nu går vi sommeren i møde, og det ser ud til, at det også bliver et must at have that little white dress. Derfor har jeg samlet en collage, der kunne være gode kandidater.

De er alle simple hvide kjoler, som har små detaljer, som gør forskellen.

De to kjoler med T-shirt ærmer er de mest simple. Den ene er tætsiddende, hvorimod den anden er mere løs i fittet. Disse to kan sagtens bruges til hverdag også, og kan eventuelt mikses med et mere sporty look, hvor man tilføjer sneaks og en skindjakke eller sports coat. Hvis man derimod tilføjer en lang kæde, en clutch og høje sko har du et perfekt outfit til en tur i byen.

Jeg er specielt vild med blazer kjolen, da den har et smukt fit, og selvom den er simpel, så er den super elegant. Nogle gange kan lange slanke ærmer og en smuk krave være det eneste, der skal til for at gøre en kjole elegant og smuk.

Alle kjoler er fundet på Nelly og kan findes igennem linket under collagen.

God dag til jer, kære læsere!

English recap: That little black dress is turning into that Little White dress over the summer. I’ve gathered some candidates and I think they have great potential. I’m especially fond of the blazer dress, it’s so elegant and chic.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfits for a rainy day