New in // video

Tumblr inspiration

Tumblr inspiration

Tumblr inspiration by trendsbythorup

Et par dages stilhed grundet eksamensforberedelser, arbejde og mangel på inspiration. Det er svært at få inspiration, når man bruger hele sin weekend på arbejde og dage på eksamensforberedelse. Det er ikke særlig inspirerende at sidde med næsen i en e-bog, jeg er sådan set mere til fysiske bøger, hvis det skulle være, selvom jeg ikke tror, det ville hjælpe ret meget på min inspiration til bloggen.

Men jeg kiggede lige forbi Tumblr i dag, og det er altid en lækker ting, for det giver et ordentligt inspirations boost. I aften skal jeg i byen sammen med en af min en god veninde, og havde egentlig tænkt mig hvide bukser med brune stiletter og en eller anden top. Jeg overvejer nu, og jeg kan klare et helt hvidt sæt kun afgrænset med en grå kant? Jeg synes simpelthen bare, at det lyse sæt i det øverste venstre hjørne er så fint?! Jeg må vel bare prøve det på, og så om det hele bliver for hvidt (jeg tæller min hvide hud med).

Har i ellers nogle gode planer til den forlængede weekend?

English recap: In a time with exams and no inspiration at all, Tumblr can always save you.

 

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // video