Autumn trend // leather

Autumn trend // denim

tumblr_m7uqufPj381r91xa5o1_500

Picture – Tumblr

Efteråret bliver fyldt med lækre trends, der skal mikses på kryds og tværs. En af disse er denim. Denim kommer frem igen og igen, og efteråret er ikke en undtagelse.
Jeg er selv dårlig til at gå i jeans, fordi jeg har ikke nogen, jeg føler mig tilpas i. Jeg har haft svært ved at finde den rette størrelse og style, som er liiige mig. Jeg elsker sorte bukser/jeans, fordi de passer til alt, og jeg synes, det tit gør et sæt pænere.
Jeg vil nu prøve at gå på jagt efter det perfekt par jeans, og jeg har udset mig nogle fra Piezak, som laver de lækreste bukser! Nu skal jeg bare ned og prøve dem en dag inden arbejde (de bliver nemlig solgt i Louise, hvor jeg arbejder).
Jeg elsker skjorter – og dette gælder også for skjorter lavet af denim. Jeg har en lækker en til at hænge i skabet, så den tror jeg, jeg vil give en “genfødsel”.

Ciao

Translation: Denim is one of the trends this autumn and it does not surprise me because denim drops in and out during the different seasons. I haven’t worn jeans in forever but I think I have to give them another shot. I am thinking about a pair from Piezak.

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn trend // leather