New in // Infront skirt

Something that needs serious attention

1011904_10201253819165035_1193175687_n

Jeg prøver at holde bloggen til mode og trends, men der er noget, jeg bliver nødt til at gøre opmærksom på.

Dagens indlæg omhandler organdonation. Organdonation er noget, vi alle burde tage stilling til for vores egen, andres og familiens skyld. Det er vigtigt at tage stilling, om det så bliver et nej, så har man i det mindste overvejet sine valg og taget stilling for sig selv.
Der er ikke nogen, der kan lide tanken om at gå bort, men der er ingen af os, der ved, hvad fremtiden bringer – hverken godt eller dårligt, og det er derfor, vi burde tage stilling til netop dette emne.
Jeg har selv taget stilling, for det er ikke fair over for familien at gøre situationen sværere, end den er i forvejen, og hvis uheldet er ude, vil det være en trøst, at jeg kunne redde andre, som virkelig har brug for det.

Jeg håber ikke, i ser dette indlæg som en løftet pegefinger, men som en opfordring til noget, der betyder meget for mig og mange andre mennesker.

Hvis i har lyst til at læse mere eller “tage stilling”, er her et link til Sundhed.dk

Jeg er tilbage på bloggen igen i morgen – med et knap så alvorligt indlæg.

Ciao

Translation: Organ donation is an important subject and I recommend everyone to read about organ donation and make a decision.

 

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Infront skirt