Moss Copenhagen favourites

Reasons to wear colour

tumblr_nf5n56T5UJ1qjoiero1_1280

Picture – Tumblr (Follow me here)

Jeg er stor fan af sort, hvid og grå (som jeg bl.a. skrev om her), men lidt farve gør det altså godt en gang i mellem. Jeg havde en grøn kjole på (denne) til julefrokost i lørdags, som jeg fik et par gode kommentarer til pga. den flotte grønne farve.

Jeg har samlet et par gode grunde:

  • Farve kan fremhæve din øjne
  • Farve giver kulør til dit ansigt
  • Farve giver liv til dit outfit
  • Farve får dig til at stå frem i bybilledet

 

Hvis du bruger de korrekte farver, kan farverne fremhæve både dine øjne og give dig kulør. Jeg har altid fået at vide, at med rødt hår og røde pigmenter i huden er det bedst at holde sig til de jordlige farver. Jeg er heldigvis vild med brun, grøn og blå, så jeg er fint tilfreds med “mine” farver. Jeg synes også, at farver kan give liv til et outfit, om det så er en diskret marineblå eller en skarp bærfarve. Farve kan få dig til at stå ud i bybilledet, som er fyldt med mennesker, der går klædt i sort/hvid (som jeg ofte også selv er en del af). Det handler i bund og grund om at være tilpas i ens outfit, om det så er fyldt med farver eller farveløst. Hvis du er tilpas og tilfreds med dit udseende og outfit, vil du stå frem i bybilledet, da du udviser en form selvsikkerhed, der skinner igennem.

Translation: Colours brings out your eyes, spice up your outfit, make you stand out from the crowd and gives your face more colour.

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moss Copenhagen favourites