Stilhed, eksamen og jul

Nail focus // CND

CNDnail

Jeg har været så heldig at have fået fat på CND neglelak, og de er virkelig gode!
Mine negle flosser meget nemt, da jeg har meget tørre hænder og har mine hænder meget i vand (især på job). Denne neglelak holder længe, og den holdt endda til en bytur (min neglelak er altid skallet af efter en bytur).

Jeg elsker at have nude neglelak på, for jeg synes, det gør neglene naturlige og fine, samtidig med, at det er sværere at se, når den skaller af . Jeg hader afskallet neglelak, og det sker altid, når man ikke har neglelakfjerner ved hånden.

Neglelakken hærder fuldstændig efter 8 minutter, så hvis man kan sidde stille i 8 minutter efterfølgende, så er det det hele værd. Jeg fik mine fra Wcare.

Jeg ved, jeg har skrevet glædelig jul, men i får den lige igen (just in case, at jeg ikke når at lave et indlæg i morgen). Så glædelig jul søde læsere! Nyd juledagene med familien, og så blogges vi ved!

Translation: I love these nail polishes from CND. The quality is great and I love nude nail polish. It goes with everything andthe nails look great! And merry Christmas to you all!

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed, eksamen og jul