I would love to wear // High street

Besøg hos frisøren

Hair

Hair by trendsbythorup

Der er mange dele meninger om at går til frisør, men min er klar – jeg ELSKER det.

Mit hår er meget kraftigt, og det var blevet så tykt, at jeg fik hovedpine af opsat hår, og det blev filtret, når jeg havde det løst. Jeg bestilte derfor med det samme en tid hos min frisør. Jeg har været loyal kunde hos Hastrup og Co. i Randers, siden jeg flyttede til Randers for omkring to og et halvt år siden. De har god service, bruger gode produkter og så kan de finde ud at klippe mit store krøllede hår. Det er langt fra alle frisører, jeg har været heldige med, så når jeg finder en frisør, der kan, så har jeg en tendens til at blive der.
Derudover er det ikke alle, der tør at tynde ud i mit hår, til de skammer sig, men det tør de, når jeg er der 🙂

Det er ikke så tit, jeg får lavet noget banebrydende, og derfor er det heller ikke så tit, der er nogen, der kan se, jeg har været ved frisøren. Jeg kan dog mærke en stor forskel, da jeg får taget de tørre spidser og en masse af volumen. Mit hår føles lettere og mere velplejet, og det bliver lettere at style samt at sætte op.

Jeg elsker mit hår, da jeg synes, det er en stor del af mit udseende, men også en del af mig. Jeg er derimod ikke bange for at få klippet noget af det. For det første er det ikke så tit, man kan se, når der er røget et par centimeter, men derudover er det sundt for håret og bliver nemmere at pleje.

Jeg vågnede i dag op med et lettere og mere lækkert hår. Men hvad synes du om frisør besøg?

Translation: I love to go to the hairdresser but not everybody does. I went to the hairdresser yesterday and I can feel it has made a huge difference even though not much had been done to my hair.  Do you love or hate to visit the hairdresser?

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would love to wear // High street