Januar #2

Januar #3

januar3a Januar3

Slacks – H&M // Turtleneck – Soya Concept // Boots – Bianco // Watch – Michael Kors // Rings – Skagen & Pieces

To indlæg med outfitbilleder i træk! Det må da være en rekord for mig…
Jeg nyder at være i gang med min hverdag igen og dermed gå lidt mere op i mit udseende end under eksamenslæsning.

Jeg har endelig fået købt de grå habitbukser, jeg så længe har ledt og længtes efter. De er fra H&M og står kun til 180,- og derfor er de jo heller ikke til at stå for! De røg i hvert fald lynhurtigt i min indkøbspose og med hjem, de kom! Jeg har tilføjet dem til flere af mine collager, og de blev også tilføjet til min January wishlist.

Jeg har været meget inspireret af grå på grå, og derfor ville jeg da lige prøve det af i dag, og jeg synes faktisk, det blev super godt. Jeg smed min elskede rullekrave på til bukserne, og selvom det er et simpelt sæt, så fungerer det, og er endda virkelig lækkert at have på.

Jeg tilsatte sølv og oxideret smykker til, som passer godt til de grå nuancer. Jeg havde desværre ikke et billede, hvor man kan se mine øreringe, som alle er oxideret. Jeg miksede dot hoops øreringene fra ByMarika med runde ørestikker (da jeg har tre huller i det ene øre og to i det andet.

Jeg vil nu smutte ud og fikse lidt sen aftensmad. Har i spændende planer for i aften??

Translation: I love my new slacks from H&M! And since I’m feeling inspired by the grey mixed with grey I jumped in my slacks and turtleneck. I think it looks pretty good!

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar #2