Christmas gift //Michael Kors

Januar #1

januar1 januar1a januar1b

Shoes – Vagabond // Shirt dress – H&M // Cardigan – Culture // Coat – Helle Annemann Copenhagen // Scarf – Soya Concept // Watch – Michael Kors // Rings – Pieces & Skagen

Jeg bruger det meste af min tid for tiden på at sidde i nattøj eller i store strik med løse bukser, da jeg har siddet med eksamen og så har jeg været ramt af lidt sygdom (ØV!). Ikke specielt spændende på et outfitbillede. Så nu tænkte jeg, at det igen var tid til at springe i nogle ordentlige klude.

Da jeg havde lidt svært ved at trække vejret, da vi tog billederne, var det langt fra alle billederne, der kunne bruges, og mit ansigt er generelt lidt akavet (no news).
Der kom dog lidt outfitbilleder frem, og bagefter skulle det fejres med lidt frokost nede i byen sammen med min kæreste, inden jeg sendte ham på skiferie (misundelig!!!).

Jeg har også ændret mine titler på outfitbillederne. De bliver nu kaldt JANUAR #1, for det første outfit i januar, JANUAR #2 for det andet outfit i januar  – you get it, right?

Jeg håber, jeg kan få flere outfitbilleder på bloggen i år og vil arbejde hårdt for det!

Translation: I’m finally out of my jammies and in some fresh clothes.

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas gift //Michael Kors