Dreaming about...

April #1

april 1a april 1b

Sneakers – Nike Free // Shirt – Esprit // Jacket – Coster Copenhagen // Earrings – H&M and jeweller

I går var en dejlig dag på trods af lidt sygdom, jeg bare ikke kan shake off. Jeg startede min dag med at arbejde i huset og køre på lossepladsen med byggeaffald (vild ungdom!). Jeg derefter mødes med mine forældre, hvor vi tog en tur på Sejlklubben ved havnen i Randers, hvor jeg fik et kæmpe stjerneskud (mums). Da vi var færdige smuttede jeg forbi Paradis is og købte to espresso frappe til at tage hjem til min gode veninde. Det endte ud i en masse gode snakke og en drink i ren Sex and the City stil.

En dejlig dag, som ledte op til en weekend, som bliver alt for lækker. Jeg skal nemlig til Sjælland sammen med min kæreste, hvor vi skal over og besøge min kusine og hendes dejlige familie, som nok inkluderer en masse rødvin (som altid). Om lørdagen skal vi ind og se Ørkenenes Sønner i Glassalen i Tivoli, som nok bliver efterfulgt af middag og drinks.

Alt i alt er det udsigter til en fantastisk weekend. Så det er muligt, der bliver lidt stille på bloggen, men det kan også være, jeg ikke kan lade være med lige at smide et indlæg op eller to. Nu får vi at se… 🙂

Hvad skal i søde læsere så bruge resten af weekenden på?

English recap: I had a great day yesterday despite a bit of illness I can’t seem to shake off. It was leading up to a weekend that I expect to be great. Do you have plans for the weekend?

 

bloglovin button new

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreaming about...