I would love to wear

My weekend

my weekend

Hej søde læsere

Jeg ville lige tjekke ind inden weekenden begynder for alvor. Jeg har ikke været på bloggen de sidste par dage grundet noget skolearbejde, og jeg må være ærlig og sige, at min weekend ikke bliver brugt på en masse blogarbejde (desværre). Til gengæld bliver den fyldt med andre ting, som jeg længe har set frem til.

Jeg starter min weekend med en smut til Aarhus, hvor jeg skal ud og spise med en god veninde og så til Dizzy Mizz Lizzy koncert. Og ja, jeg elsker Dizzy. Nogen vil sige, at jeg er skør, men jeg kan da ikke gøre for, at jeg er miljøskadet fra et af mine tidligere jobs, som sjovt nok var i en tøjbutik for kvinder. Det plejer ikke være der, hvor rock hører til, men det var også en meget speciel arbejdsplads – altså på den gode måde.

Derefter skal resten af min weekend foregå i Tønder, hvor den står på øl, volley, fest, volley til på søndag. Det bliver en dejlig weekend, selvom jeg desværre går glip af kapsejlads (better luck next year I guess).

Hvad skal i bruge jeres weekend på?

English recap: My weekend is going to include a lot of great things. This afternoon I’m going to have dinner in Aarhus with a good friend and then we are going to a concert. After that I’m spending my weekend playing volley and drinking. What a great weekend. What are you spending your weekend on?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would love to wear