That summer body

Does fringe bags

Does fringe bags

Does fringe bags by trendsbythorup

Normalt går jeg med en lille taske, hvor kun lige de mest essentielle ting kan være. Min pung, telefon, nøgler, en læbepomade and that’s it. Efter jeg har fået købt mig et par Ray Ban solbriller, vil jeg også godt have dem med over alt, og det bliver sådan liiige for presset i de små tasker. Jeg leder derfor efter en ny i en størrelse større, og jeg er blevet forelsket i en med frynser.
Frynser bliver helt sikkert en del af bybilledet her til sommer, og jeg vil godt være en af dem, der fiser rundt med en taske med frynser.

Jeg har dog stadig ikke bestemt mig for, hvor stor den skal være, om den skal være så stor, at der også lige kan være et kamera i eller bare en tak større end før. Det skal lige overvejes, inden jeg bliver nødt til at købe en med hjem.

Resten af min dag skal ellers bare gå med at læse til eksamen og så nok en tur i fitness. Så det er bare at komme i gang!

English recap: I just love fringe bags and there’s practically no room for my Ray Ban’s in my other purses. Great excuse to buy a new bag.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That summer body