En opgave, nyt job og giveaway

Gift ideas for women

Gift ideas for women

Gift ideas for women by trendsbythorup

Så er det tid til lidt gave inspiration, hvis du stadig ikke er færdig med dine julegave indkøb. Jeg har personligt været i god tid med gaverne, men jeg mangler dog stadig at købe et par stykker.

Denne gang er det inspiration til din mor, søster, veninde, svigerinde…

Jeg har indsat klassikerne – smykker, make-up, neglelak og parfume.
Det lækre ved gaver er, at man kan give ting, som man normalt ikke ville have købt. Derfor kan man bruge lidt ekstra penge på få ting i stedet for at købe mange billige ting. De billige ting kan man altid købe i sin hverdag, og derfor er det lækkert at få lidt bedre kvalitet. Dette gælder også her. En løbestift fra MAC er altid et hit, og så koster den kun 165 kr., så der er måske endda penge til en ekstra gave.

En anden god gave er sko. Der er ikke mange, der tør købe sko i gave, men jeg elsker virkelig, når folk tør. Jeg fik engang et par palliet stiletter fra Bianco i gave, som jeg ikke havde ønsket mig, og det er et af mine yndlings par nu. Hvis du tør købe sko, og for den sags skyld også tøj, så er jeg sikker på, modtageren bliver super glad!

Andre lidt anderledes gaver er et abonnement til et modemagasin eller kvalitetstid.
Det kan være rigtig svært at finde en gave til en kvinde, der har det hele, og derfor er det en god idé at give kvalitetstid i gave. Det kan være en tur på cafe i form af brunch, frokost, aftensmad eller kaffe og kage. Det er altid et hit, og hvis man kan undgå Smartbox o lign., så tror jeg, det er en god ide, da jeg kender mange, der er træt af konceptet. Det er også meget mere personligt, hvis du laver en personlig invitation og betaler, når i så tager af sted sammen (og på den måde kan du også sprede dit julegavebudget lidt).

Husk, at du stadig liiige kan nå at være med i bloggens giveaway på facebook. Vinderen bliver udtrukket i aften!

Translation: Here is some Christmas present inspiration for sister, mother, friend etc.

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En opgave, nyt job og giveaway