Forårsfornemmelser // New in

Mens wear for women

Mens wear for women

Mens wear for women by trendsbythorup

 Sikke da et mandags vejr. Jeg havde svært at komme ud af dynerne, især når jeg har en lang dag på uni fra 8-17 og startede min dag med lang kø, som resulterede i at komme 15 minutter for sent. Men jeg har fået en cappuccino, så min dag er for alvor i gang, og er klar til en ny uge.

Dagen i dag er lige til en dag med et outfit inspireret af herremode. Store silhuetter, habit bukser, skjorter og flade sko i skind.
Jeg er hoppet i en hvid skjorte med en oversize tynd strik over, sorte bukser, flade spidse sko og min nye frakke. Jeg kunne virkelig godt bruge et par sko lignende dem på billedet, for det giver et lidt mere maskulint touch.

Jeg har samlet et moodboard, som sætter en stemning og samler elementer, som har inspireret mig til forskellige outfits.

Translation: Another week another outfit. I’m inspired by mens wear for women and have gathered some elements that inspire me.

 

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfornemmelser // New in