Easter vibes

The sun is shining

Ray-Ban

Ray-Ban by trendsbythorup

Nej, hvor er det bare lækkert, at solen er begyndt at titte frem! Det giver bare en ny energi og lyst til at komme ud og gå (gerne med en is i hånden)!

Jeg har længe overvejet at købe et par Ray-Ban, og sidste år fik jeg faktisk bestilt nogle, men den handel gik i vasken…

Jeg har mere eller mindre bestemt mig for, at i år er året, hvor jeg får købt mig et par Ray-Ban. Jeg er træt af billige solbriller, som ikke sidder ordentligt, og jeg er aldrig helt tilfreds med dem, jeg får købt. Så nu vil jeg prøve lykken med et par til lidt flere penge, men jeg er ret så sikker på, jeg ikke vi fortryde dem ét sekund!

Nu er spørgsmålet så, hvilke jeg skal vælge… Jeg er hele tiden gået ud fra det skulle være et par Aviator, men nu er jeg ikke så sikker mere. Måske man skulle have et par, men et mere markant stel? Jeg er ret vild med Erika modellen, men jeg er dog ikke sikker på, at min ansigtsform kan bære dem, og Clubmasteren er nok også lidt for meget til mig? Jeg synes, de er super fede til andre, men det betyder jo ikke, de også er til mig. Jeg må forbi den lokale optiker og få prøvet nogle forskellige par, så jeg kan finde ud af det.
Det er jo nu, man skal købe solbriller, for at få det mest optimale ud af dem…

Der bliver desværre ikke tid til en tur til optikeren i dag, men måske i morgen 😉

Translation: The sun is finally out and I’m wondering if I should celebrate by purchasing a pair of Ray-Ban sunglasses.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easter vibes