I would love to wear

Min weekend og det danske vejr

tumblr_nnxlvmkJzt1qajrdyo1_540

Picture – Tumblr

Hold da op en weekend. Jeg må sige, den kan mærkes, og jeg har ikke engang været på Northside festival (desværre).
Jeg var derimod til polterabend med min søster, og jeg må sige, der var gang i den. Al den planlægning og tid min kusine og jeg havde brugt på planlægning, havde lagt op til denne dag i et stykke tid. Det var en weekend som var utrolig lang og samtidig alt for kort (kender i det?). Men dagen gik super godt, og jeg må sige, jeg er glad for, jeg i dag har en dag alene hjemme, for jeg kan ikke holde til at grine mere (og måske også bevæge mig generelt – haha).

Nå, nu til noget helt andet, nemlig det danske vejr. Er jeg den eneste, der ikke kan finde ud af, om det er sommertøj eller nærmest efterårstøjet, man skal hive frem? Det skifter jo helt vildt, og jeg er faktisk slem til at tage for meget tøj på, for better safe than sorry, right?
Nu er det ikke fordi, mine outfits består af så meget andet end træningstøj og arbejdstøj for tiden, men stadigvæk forstår jeg mig ikke å godt på vejret.
Er der andre end mig, der ikke kan forstå vores vejr lige for tiden?

By the way, så må i endelig skrive, hvis der er nogle indlæg i mangler på bloggen, og så vil jeg forsøge at opfylde jeres ønsker. I kan skrive i kommentarfeltet eller på mail: trendsbythorup@gmail.com

English recap: I had a great weekend celebrating my sister is getting married this summer. Other than that I’m having a tough time trying to figuring out the Danish weather and how to dress appropriately. 

bloglovin button new

2

  • Jeg bøvler også altid med tøjet og uanset hvad, så ender jeg enten med at have det for varmt eller for koldt, når jeg så kommer ud af døren! 😛
    Kram,

    http://nikkilund.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille Thorup

      Ja, det er altså ikke særlig fedt. Lad os håbe, det bestemmer sig for, om det skal være varmt eller koldt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would love to wear