Slacks on a budget

My favorite sunglasses

My favorite sunglasses

My favorite sunglasses by trendsbythorup

Solen skinner, vejret er skønt og solbrillerne er fremme. Jeg har samlet et par af mine favoritter til jer, og en af de favoritter er Erika modellen fra Ray-Ban, som jeg købte i maj, og skrev om her. Jeg er super glad for dem, og har ikke fortrudt én eneste dag, at jeg har købt dem. De er absolut enhver krone værd, og jeg kan virkelig mærke forskel fra de billige modeller fra fx H&M, som jeg har købt et par gange. Det er fint at have et par, man ikke skal passe så meget på, men det er også lækkert at have et par, der sidder bedre og i en bedre kvalitet.

Jeg er vild med modellen fra YSL! Den minder lidt om Clubmaster modellen fra Ray-Ban, men har et sort stel med sølvfarvet detaljer. Så hvis, der er nogen, der har 2.500, de ikke skal bruge til noget, kan i bare sende dem min vej 😉

Et par, der skiller sig ud, er de sidste par på collagen – Cat sunglasses. Jeg synes, Cat sunglasses er lidt fede. De er meget specielle, men de giver et fedt look og lidt ekstra til et outfit. Og så er de ikke særlig dyre – win win! De er gode at have med til festivaller, hvor der måske er liiiidt for meget alkohol involveret – am I right?

Jeg håber, i får en lækker dag! Vi blogges.

English recap: The sun is out and that calls for sunglasses! I have gathered three of my favorite pairs. Ray-Ban, YSL and Cat sunglasses. 

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slacks on a budget