The perfect knit

Februar #1

february#1 february#1a

Jacket – Helle Annemann Copenhagen // Scarf – Soya Concept // Shirt – Soya Concept // Sneakers – Nike // Watch – Michael Kors // Rings – Skagen

Så fik jeg endelig en dag, hvor jeg var hjemme, før det var mørkt, og min kæreste havde små 5 minutter til at skyde outfit billeder! Selvom det ikke blev til mange billeder, der kunne bruges pga. vejr og vind, så kom der da lidt frem. Det er da vidst også på tide… Min februar er gået ekstremt hurtigt, hvor jeg har haft mange bolde i luften og meget trafik i hovedet. Jeg skrev lidt om det her.

Outfittet indeholder et nyt item, nemlig skjorten. Skjorten er fra Soya Concept, som jeg fik i fødselsdagsgave fra mine kollegaer fra tøjbutikken Louise. De ved nok, at man ikke går galt i byen med en lyseblå skjorte (og slet ikke i mine øjne).

Noget, der ikke er et nyt item, er nok alligevel nyt på bloggen; mine Nike Free. Jeg tror faktisk ikke, jeg har haft et outfit på, hvor de har været en del af det. Jeg synes faktisk, de fungerer rigtig godt til det her outfit, og så er det jo et win, at de er super behagelige at have på.

Jeg må videre med min dag.. Jeg skal nemlig både nå lidt uni læsning, arbejde og volleykamp i Vejle i aften.

Translation: I wore this today and due to the wind and rain there aren’t many pictures but the basics are there. The shirt is new; I got it for my birthday from my sweet colleagues.

 

 

 

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect knit