Natural beauty - fake it till you make it

Summer vacation

tumblr_nnxvzbbGko1qass69o1_540

Picture – Tumblr

Som i nok ved, har jeg fået sommerferie, men denne uge har jeg vendt op på dag og nat, da jeg har arbejdet en del til studenterugen. Jeg troede, jeg kunne nå at ligge indlæg op hver dag, men den er smuttet i et par dage. Det kender i vel godt, at 24 timer bare ikke er nok?

Jeg drømmer mig af sted på ferie lige for tiden, men det er også alt, jeg gør. Jeg kommer ikke på ferie uden for DK, og ja, jeg ved faktisk ikke, hvor meget ferie jeg får i det hele taget. Men sådan er det, når man er i gang med at renovere hus. Det bliver sikkert også dejligt nok her i DK, men når vejret udenfor er trist og gråt, drømmer jeg mig til et andet land.

Jeg kunne godt tage en smut til en af modens hovedstæder, Paris, gå rundt med en god kop kaffe og en smøg. Eller ikke en smøg, men masser af god kaffe og vind i håret. En af mine veninder er i Rom over weekenden, og det ville da være skønt med et lille smut til en anden storby og måske shoppe, bare en lille smule (eller måske meget??).

Har i nogle lækre planer for jeres sommerferie?

English recap: My summer vacation has already begun but this week I have worked a lot. Because the weather is very grey and boring i Denmark I have dreamt of a trip to Paris. Do you have any plans for the summer?

bloglovin button new

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natural beauty - fake it till you make it