Summer vacation

Tips til at beskytte håret mod solen

Tips for your hair

Tips for your hair by trendsbythorup

Sommeren er super hård ved håret, og derfor har jeg samlet lidt tricks til at holde flot og naturligt. Jeg har lige været til frisør, og jeg har nok fået klippet i hvert fald 20 cm af. Jeg har slet ikke fået chancen for at vise jer resultatet, men i kan tjekke min Instagram profil ud, hvis i vil se det. Ellers regner jeg med at ligge et indlæg op til jer senere i ugen.

Vejrudsigten ser ud til at give os fantastisk vejr i denne uge, og det er ikke kun vigtigt at beskytte huden mod solen, men også håret.

Det første, man kan gøre for at beskytte håret, er, at tage en lækker solhat på. Ikke nok med, man ser moderigtig ud, så passer man også på håret og som bonus også huden.

Det næste er en række forskellige produkter, og de rigtige produkter. Produkterne skal helst være så naturlige som muligt, så de bedre står imod solens stråler. Generelt skal man prøve at holde sig fra kemiske produkter især over sommeren, da det tager hårdt på håret. Dette betyder også hårfarve, men det ved jeg, kan være svært for nogen (hvem hader ikke udgroninger?).
Jeg overvejer at købe en god hårkur, da jeg nødigt vil have at mit hår bliver så slidt, som det var, før jeg var til frisør. Jeg er vild med produkter fra Kevin Murphy, da de bruger naturlige ingredienser og produkter er meget drøj i brug. Jeg bruger argan oil ca. hver anden dag, og det holder håret blødt og lækkert. Mit krøllede hår slubrer bare olien i sig, da krøllet hår oftest har brug for meget mere fugt end glat hår. Argan oil er endnu mere drøj i brug, og jeg har haft min argan oil i over seks måneder. Jeg har hørt den fra Moroccanoil skulle være god, så det er nok den, jeg vil prøve næste gang.

Til jer der skal på ferie eller har adgang til en pool, vil jeg lige advare om klorens effekt på håret. Klor er ikke godt for håret, men hvis du, som jeg, ikke vil gå rundt med en badehætte er der alligevel lidt tricks til at nedsætte effekten bare en lille smule. Jeg har fx læst, at kloren ikke så nemt kan trænge ind i håret, hvis man skyller det igennem med vand, inden man hopper i poolen. Derudover kan man jo lige smække håret op i en knold, så hele håret ikke bliver søbet i klorvand.

Jeg håber, i kan bruge disse små tricks, så jeres hår forholder sig smukt over sommeren. Ellers må i have en god mandag! Min mandag foregår hjemme ved mine forældre og et vagtmøde senere. Hvordan starter i jeres uge?

English recap: Summertime is rough on your hair and there are some tricks to keep it beautiful. First of all you can use a sun hat, in that way you can stay fashionable and protect your hair and skin. Otherwise you can use natural products for your hair and avoid pool water.

 

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer vacation