I would love to wear

May #1

May1 May1a may1b

Jacket – Butterfly Copenhagen // Cardigan – Culture // T-shirt – Only // Skirt – OneTwo // Sneakers – Blink

Mandag, mandag, mandag… Man er aldrig helt klar til dig, men du insisterer på at ligge lige efter weekenden, så det er lidt selvforskyldt.
Det har nu været en dejlig dag indtil videre, jeg har nemlig været en smut til Aarhus med min søde mutti, hvor vi kiggede lidt efter kjole til hende og spiste en hurtig frokost på Linda’s. Selvom den var hurtig, var det nu meget lækkert. Det er altid godt med tærte og salat til. I aften skal jeg til volleytræning, som jeg altid ser frem til, så det kan kun blive en god dag.

I går var lidt en mærkelig dag – altså sådan rent vejrmæssigt. Det stod ned i stænger, så skinnede solen i 30 sekunder, og så startede haglvejret, og så regnede det, og så… Ja, vejret var ikke helt med mig, så da jeg så et øjeblik med sol og tørvejr (altså næsten), så hev jeg fat i min kæreste, hvorefter vi skød outfit billeder af på 3 minutter. Der kom da lidt frem til jer og hvilke skønne solstråler, der titter frem på billederne.

Jeg hev skindjakken frem, og hvor har jeg dog savnet den! Det er altid en favorit! Skoene er købt til arbejde, så det er muligt, det er første og sidste gang, i ser dem på outfitbilleder, men hvem ved, indtil videre holder de ret godt.
Det er lidt svært at se på billederne, at nederdelen har en A-facon, men jeg blev nødt til at tage en cardigan på, inden jeg smuttede ud af døren, for det var simpelthen så koldt uden. Nederdelen er super fin sammen med den lidt løse T-shirt og går også godt sammen med en kort strik.

Jeg må hellere komme videre i programmet. Vi blogges ved søde læsere!

English recap: The weather was super strange yesterday. When I saw the first sign of sunshine and no rain I jumped out an shot some pictures for you. I even caught some sunshine on the pictures – yes!

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would love to wear