Om at have vundet i det genetiske lotteri

May #2

May2

Blazer coat – 2Biz // Shirt – OneTwo // Skirt – Gina Tricot // Cardigan – Culture // Scarf – Soya Concept // Sneakers – Nike Free

Ej, hvor jeg bare ikke heldig til gårsdagens outfitskydning. Det skulle gå lidt stærkt, for der kom så mange byger, at der hurtigt kunne komme en til. Da vi så kommer ud skyder min kæreste fem billeder og siger derefter, der er ikke mere strøm på. Nej, hvor er det kikset. To ud af de fem billeder var testbilleder på vej derhen, og de sidste tre var så i den rette location, men på de to af dem er både ansigt og krop helt ude af pose (haha). I får derfor kun et billede – det er ikke perfekt, men det er jeg heller ikke selv, så det passer nok meget godt.

Jeg var lidt nervøs for vejret, da min mor og jeg skulle gå rundt inde i Aarhus om formiddagen, men det holdt tørt, så outfittet var helt passende. Men er jeg den eneste, der synes, det kan være svært at klæde sig fornuftigt og pænt på lige for tiden med alt det regn? Måske jeg skulle prøve at finde lidt råd til jer til i morgen?

English recap: Yesterday’s outfit shooting was not a great success. The camera was low on battery and that’s why you only get one picture.

 

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have vundet i det genetiske lotteri