June #1

En hurtig start på sommerferien

myweekend

Sikke dog en god start på sommerferien på bloggen, eller… Mine planer var at tjekke ind på bloggen, men det var som om, mine planer forhindrede det. I kender det vel også selv, når 24 timer i døgnet bare ikke er nok.

Jeg startede min ferie med et smut til open by night, hvor min kæreste og jeg fik en bid mad og bare kom lidt ud af huset. Det havde jeg virkelig brug for efter 12 timer i samme position foran computeren. Om fredagen var jeg hjemme og hjælpe lidt til ved min forældre og sluttede dagen med en smut i byen med mine veninder fra volleyholdet. Det var super hyggeligt, men da det var en afskedsfest betød det så også, at vi måtte tage afsked med en af mine holdkammerater, som rejste hjem til Tyskland. Øv bøv!

Resten af min weekend bestod af en masse arbejde, oprydning og lidt afslapning.

Så efter en weekend, der fløj af sted, er jeg tilbage på bloggen, og jeg håber stadig, i vil følge med.

English recap: My summer vacation began with a weekend that just flew by. But I’m back on the blog now and I hope you still want to follow my blog.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

June #1